Rakennamme kevät-kesällä 2018 Kangasalle Kallioon uuden 800m2 hallin. Halli tulee omalle tontille, eli myöhemmin tiedossa ei ole isoja yllättäviä kustannuksia nostamaan osakkeen hintaan.

Lämmönjakona toimii vesikiertoinen lattialämmitys joka lämpiää uudella hyvällä hyötysuhteella olevalla maakaasu kondenssikattilalla.

  • Sisäkorkeus 5.25m mikä mahdollistaa myöhemmin rakennettavan parven, joka lisää tehokkaita käyttöneliöitä
  • Pihat käytetään hyvin hyödyksi, saadaan hyvät parkkitilat.
  • Matalat ja todelliset yhtiövastikkeet.
  • Ennakkovaraajan etuja hintaan alk. 1090 €/m2 mahdollisuus saada osake haluamasi kokoisena.

Suunnittelemme ja rakennamme sinulle toivomasi tilat ja saat itse keskittyä omaan toimintaasi. Pääsemme huomioimaan työpisteesi valojen ja sähköjen asennuksessa, kun toimit nopeasti. WC ja minikeittiö sisältyy, mitä et saa kaikissa halliosakkeissa. Lisäksi mahdollisuus asennuttaa suihku, jos nautit vaikkapa hyötyliikunnasta työmatkalla.

Hyvät kulkuyhteydet Lahdentien varrella. Bussiyhteydet Vatialantieltä (Linja 45, 350m) sekä Vällintieltä (Linja 1, 900m). Lähellä palvelut kuten Kangasalan Prisma (1,5 km), Hong Kong Kangasala (1,55 km), Lidl Kangasala (1,89 km)

Suosittele ystävällesi ja tienaa 800 €

Eikö kohde ole täysin nappiosuma sinulle, mutta tiedät jonkun, joka voisi olla kiinnostunut? Nyt voit tienata 800 €: vinkkaa tästä kohteesta ystävällesi ja mikäli hän päätyy kauppoihin kanssamme, maksamme Sinulle suosittelupalkkion 800 €. Lue lisää suosittelupalkkiostamme.

Alla kuvia aiemmin toteuttamistamme kohteista sosiaalitiloineen samalla alueella.