Maksamme 800 € suosittelupalkkion Sinulle, kun ilmoittamamme tila myydään tai vuokrataan ansiostasi

Etsiikö ystäväsi varastotilaa, tuotantotilaa tai toimistotilaa? Kun vinkkaat vapaista tiloistamme ystävällesi ja hän päätyy tekemään vuokrasopimuksen tai kauppakirjan myyntikohteesta kanssamme, palkitsemme sinua alan kenties korkeimmalla 800 € suosittelupalkkiolla! Voit myös hieman narsistisesti suositella tilaa itsellesi, eli saat tällöin 800 € alennuksen itsellesi tilan vuokra- tai myyntihinnasta.

Miksi palkitsemme näin avokätisesti? Kohteiden myynti erilaisissa ilmoitusportaaleissa, lehdissä ym. maksaa lähes saman verran tai enemmänkin, eli sen sijaan että palkkio ohjautuisi isolle yhtiölle, ohjaamme sen mieluummin sellaiselle innokkaalle matchmakerille, joka löytää vapaille tiloillemme uuden käyttäjän. Kätevää, eikö!

Suosittelupalkkio

800 €

Vuokrasopimukseen tai myyntiin johtaneesta vinkistä

Vapaana olevat, vuokrattavat ja myytävät tilat:

Tulossa: 2020 valmistuva energiaystävällinen halliosake

Tulossa: 2020 valmistuva energiaystävällinen halliosake

Pirkanmaan vuokratilat Oy tarjoaa räätälöitävän ratkaisun yritykselle toimitilaksi, varastoksi, tuotantotilaksi tai harrastuskäyttöön. Vuonna 2020 aloitetaan energiaystävällisen hallin rakentaminen, josta nyt mahdollista on ostaa halliosake. Lämmin hallitila valmistuu...

lue lisää
Vuokrataan: Kalliontie 30

Vuokrataan: Kalliontie 30

Pirkanmaan vuokratilat Oy tarjoaa räätälöitävän ratkaisun yritykselle toimitilaksi, varastoksi, tuotantotilaksi tai harrastuskäyttöön. Vuonna 2019 valmistunut Kalliontie 30 on Kangasalan Kallion teollisuusalueelle lämmin hallitila. Kohteet menevät nopeasti, tällä...

lue lisää

Tilojemme mahdollisuuksia:

  • Hallitilojen vakiokoot: 25–57 m leveys x 12–14 m syvyys
  • Sisäkorkeus: 5,3 m
  • Isot nosto-ovet 4×4 m
  • WC jossa vesipisteet vakiona
  • Lattialämmitys lisää mukavuutta
  • Öljynerotuskaivot vakiona
  • Sisätilojen räätälöinti moneen eri käyttöön: sosiaalitilat, keittiöt, saunat jne. onnistuu!

Tiesithän, että kunnossapitopalvelut kuuluvat vuokraan. Talven lumiset kuukaudet pihat pidetään aurattuina sekä vesi- ja lämmityskulut sisältyvät tilojen vuokraan – eli yllätyksiä mm. lämmityskustannuksiin kovilta pakkaspäiviltä ei synny. Koska yllätyksiin ei tarvitse varautua, tilojen budjetoitavuus on helppoa.

Etsitkö räätälöityä tilaa? Rakennamme jatkuvasti lisää! Tiesitkö, että hallitilat voidaan jakaa minimissään 90 m2 tiloiksi tai vuokrata jopa 800 m2 koossa.

Miten toimit suosittelijana?

Jaa linkki sivustollemme ja pyydä ystävääsi mainitsemaan, kenen kautta kuuli palveluistamme. Mikäli ystäväsi tai tuttavasi yhteydenotto johtaa vuokrasopimukseen tai myyntikohteen kauppakirjaan, otamme Sinuun yhteyttä palkkion maksamiseksi.

Ota yhteyttä ja kerro suosittelijasi yhteystiedot

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.