Vuokrahinnat alk.

7,80 €/m2 + ALV

Rakennamme, myymme ja vuokraamme hallitiloja Tampereella ja lähikunnissa. Etsitkö varastotilaa, teollisuushallia tai hallia toimistollesi?

Tilojen etsiminen, vuokraaminen ja remontointi omiin tarpeisiin ovat yhtä hauskaa kuin small talk anopin kanssa. Ikävä kyllä anoppisi kanssa emme suostu jutustelemaan, mutta tilat räätälöimme tarpeittesi mukaan 15 vuoden kokemuksella.

Suunnitteletko tiloja korjaamo-, varasto- tai pesuhallikäyttöön, tai kenties paikaksi toimistolle? Sisähalliemme korkeudet 5,3 metriin mahdollistavat tilojen räätälöinnin mm. toimistokäyttöön kahteen kerrokseen, jolloin lattiapinta-alan voi helposti tuplata. Saat tilasi tarvittaessa vaikkapa sauna- ja virkistystilojen kera.

Kallion teollisuusalueelle, Tampereen ja Kangasalan rajalle valmistuneita kohteitamme:

Tilojemme mahdollisuuksia:

  • Hallitilojen vakiokoot: 25–57 m leveys x 12–14 m syvyys
  • Sisäkorkeus: 5,3 m
  • Isot nosto-ovet 4×4 m
  • WC jossa vesipisteet vakiona
  • Lattialämmitys lisää mukavuutta
  • Öljynerotuskaivot vakiona
  • Sisätilojen räätälöinti moneen eri käyttöön: sosiaalitilat, keittiöt, saunat jne. onnistuu!

Tiesithän, että kunnossapitopalvelut kuuluvat vuokraan. Talven lumiset kuukaudet pihat pidetään aurattuina sekä vesi- ja lämmityskulut sisältyvät tilojen vuokraan – eli yllätyksiä mm. lämmityskustannuksiin kovilta pakkaspäiviltä ei synny. Koska yllätyksiin ei tarvitse varautua, tilojen budjetoitavuus on helppoa.

Vinkki: hallitilat voidaan jakaa minimissään 90 m2 tiloiksi tai vuokrata jopa 800 m2 koossa.

Suosittelu kannattaa!

Suosittelupalkkio 800 €

Mikäli löydät ystävällesi tai tuttavallesi sopivan tilan, saat vuokrasopimukseen tai myytävän kohteen kauppakirjaan johtaneesta vinkistä 800 € suosittelupalkkion! Voit myös hyödyntää suosittelupalkkion itsellesi, jos etsit tilaa omaan käyttöösi. Tällöin saat 800 € alennuksen tilan vuokrasopimuksesta tai kauppakirjasta, riippuen kohteen sopimuksesta.

Myytävät/vuokrattavat tilat

Tulossa: 2020 valmistuva energiaystävällinen halliosake

Tulossa: 2020 valmistuva energiaystävällinen halliosake

Pirkanmaan vuokratilat Oy tarjoaa räätälöitävän ratkaisun yritykselle toimitilaksi, varastoksi, tuotantotilaksi tai harrastuskäyttöön. Vuonna 2020 aloitetaan energiaystävällisen hallin rakentaminen, josta nyt mahdollista on ostaa halliosake. Lämmin hallitila valmistuu...

lue lisää
Vuokrataan: Kalliontie 30

Vuokrataan: Kalliontie 30

Pirkanmaan vuokratilat Oy tarjoaa räätälöitävän ratkaisun yritykselle toimitilaksi, varastoksi, tuotantotilaksi tai harrastuskäyttöön. Vuonna 2019 valmistunut Kalliontie 30 on Kangasalan Kallion teollisuusalueelle lämmin hallitila. Kohteet menevät nopeasti, tällä...

lue lisää

Vuokrattavat tilat

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Millaiset tilat haluaisit käyttöösi?

Haasta meidät ideoillasi ja huomaat, että saat yksilöidyt ja korkealuokkaiset tilat edullisesti käyttöösi.

Sijainti

Vuokra- ja myyntikohteemme Kalliontie 15Kalliontie 28 ja Kalliontie 33 sijaitsevat Tampereen ja Kangasalan rajalla, Kallion teollisuusalueella. Lahdentien vieressä sijaitsevilla kohteillamme on hyvät kulkuyhteydet sekä kattavat palvelut lähellä, kuten Kangasalan Prisma.

Ota yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.